top of page

CONTACT

profiel.jpg

Met meer dan 25 jaar ervaring in de grafische sector ken ik het klappen van de zweep. U bent bij mij aan het juiste adres voor een fris en eigentijds ontwerp, prepress (drukklaar maken), snelle en secure werkwijze en korte lijnen. Bedrijven, particulieren en organisaties kunnen terecht voor bijvoorbeeld een flyer, posters, brochures, kranten, een huisstijl, advertenties.

Kent u dat? U heeft een mooi ontwerp, maar de drukker kan er niets mee. Of u bestelt bij een online printshop. Maar de druktechnische eisen die gesteld worden, doen u de moed in de schoenen zakken. Hier heeft u helemaal geen tijd voor!

Studio Edens levert u niet alleen een passend ontwerp, ook voor de technische kant, het drukklaar maken (prepress) ben ik de specialist. Beeldbewerking, colormanagement, afloop, bestandscontrole, pms-kleuren, papierkeuze, het is mijn vak. Zo bent u ervan verzekerd dat uw product tiptop van de drukker komt. Natuurlijk lever ik ook de juiste bestanden voor online gebruik!  

Tevens ben ik beeldend kunstenaar. Ik maak minimalistische houtobjecten en word vertegenwoordigd door Kunsthandel Meijer te Utrecht. Mijn werk is te zien op kunstbeurzen zoals daar zijn Art Rotterdam en PAN Amsterdam. Neem ook een kijk op m'n website: www.ronaldedens.nl

Bericht ontvangen!

Studio Edens
Isaac Newtonstraat 35
1349 DT Almere

info@studio-edens.nl
tel: 06 10981662
KvK 34357289

 
 
bottom of page